Betrouwbare CV ketels bij Termo Service Hilversum:

Onderhoudsinstallateurs met kennis van zaken

Men zegt wel dat de eigen haard goud waard is, maar als die haard, of tegenwoordig de CV ketel, problemen geeft moet er worden ingegrepen. Bent u woonachtig in of rondom Hilversum en heeft u hulp nodig bij het plaatsen, repareren of het onderhoud van uw CV ketel in Hilversum dan kunt u ons gerust bellen.

Maar Termo Service doet meer. Moet er een nieuwe elektrische installatie geplaatst worden, heeft u problemen met een lekkage en zoekt u een loodgieter, of moet uw dak worden gerepareerd, ook dan staan wij voor u klaar.

Installatiebedrijf Termo Service levert een totaaloplossing voor al uw noden op woongebied.

Wat doet Termo Service?

CV Ketel Hilversum

Met de juiste CV ketel in in Hilversum kunt u heel wat geld uitsparen. Termo Service vervangt en repareert ketels en zorgt voor degelijk onderhoud. Voor nieuwe ketels werken wij met de uiterst betrouwbare ketels van Nefit. Wij plaatsen ook radiatoren met een mooie uitstraling.

Vloerverwarming Huizen

De techniek staat niet stil en er zijn tegenwoordig andere manieren om uw huis goed te verwarmen. Bij Termo Service adviseren wij u graag over de beste manier van verwarmen voor uw persoonlijke woon- of werksituatie. Termo Service, uw specialist voor vloerverwarming en het gebruik van zonnepanelen.

Loodgieterwerkzaamheden

Lekkages, verstoppingen of het plaatsen van een nieuwe badkamer? Wij werken schoon, snel en efficiënt en onze installateurs zijn volledig gediplomeerd.

Dak- en zinkwerk

Slijtage of beschadiging aan het dakwerk zijn niet te voorkomen. Regelmatig onderhoud is dan ook van het grootste belang. Om dit goed en veilig uit te voeren heeft u een vakman nodig. Bij Termo Service zijn wij u graag van dienst!

Volledige elektrische installatie

Het veilig aanleggen of repareren van een elektrische installatie vraagt om gedegen kennis. Gaat het u om nieuwbouw, of slechts om een kleine aanpassing of renovatie? Bij ons is alles mogelijk. Wij kunnen ook beveiligingssystemen bij u installeren.

Waarom kiezen voor Termo Service?ketelvervanging bij termo service

  • 7 dagen per week , 24 uur per dag bereikbaar
  • Kwaliteit en degelijke service
  • Betrouwbaar, flexibel en creatief
  • Voor particulieren, bedrijven en scholen
  • Aangesloten bij UNETO-VNI
  • Tijdens kantooruren geen voorrijkosten

Termo Service Hilversum: Eenvoudige oplossingen met een professionele aanpak

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.