Loodgieter of onderhoudsinstallateur nodig in Soest?

Termo Service: uw specialist voor CV ketels en onderhoudswerk

Problemen komen nooit gelegen en zorgen altijd voor ongemak en overlast. Gelukkig kunnen wij u direct uit de zorgen helpen, en dat 7 dagen per week en 24 uur per dag. Bent u woonachtig in of rondom Soest en heeft u hulp nodig, dan kunt u ons gerust bellen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen of repareren van CV ketels en bekend met alle mogelijke sanitaire problemen waar een ervaren loodgieter aan te pas moet komen. Maar we doen meer. Ook als het u gaat om installatie of renovatie van uw dakbedekking, het zink- of loodwerk, of het aanleggen van elektrische bedrading kunt u bij ons terecht.

Installatiebedrijf Termo Service levert voor Soest een totaaloplossing voor alle noden op woongebied. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren en zijn aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche UNETO-VNI

Wat doet Termo Service?

CV ketelNefit trendline

Met de juiste CV ketel kunt u heel wat geld uitsparen. Termo Service vervangt en repareert ketels en zorgt voor degelijk onderhoud. Voor nieuwe ketels werken wij met de uiterst betrouwbare ketels van Nefit. Wij plaatsen ook radiatoren met een mooie uitstraling. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Verwarming

Behalve de CV ketel zijn er inmiddels ook andere en energievriendelijke manieren op de markt om uw huis of werkruimte te verwarmen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bijvoorbeeld vloerverwarming of over het gebruik van zonnepanelen of een zonneboiler.

Loodgieterwerkzaamheden

Lekkages, verstoppingen, het renoveren van de badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet? Dat kan bij ons zonder probleem. Onze installateurs werken schoon, snel en efficiënt en zijn volledig gediplomeerd.

Dak- en zinkwerk

Slijtage of beschadigingen aan het dakwerk zijn niet te voorkomen. Regelmatig onderhoud is dan ook van het grootste belang. Om dit goed en veilig uit te voeren heeft u een vakman nodig. Bij Termo Service zijn wij u graag van dienst!

Volledige elektrische installatie

Het veilig aanleggen of repareren van een elektrische installatie vraagt om kennis. Gaat het om nieuwbouw, of slechts om een kleine aanpassing of renovatie? Wij helpen u graag. Wij kunnen ook beveiligingssystemen bij u installeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Op onze offertepagina kunt u een aanvraag indienen met betrekking tot uw CV ketel. Voor al uw andere vragen verwijzen wij u naar onze contact pagina.