Verwarming

Wanneer u denkt aan verwarming, denkt u waarschijnlijk aan de welbekende CV-ketel met bijbehorende radiatoren. Maar bent u zich ervan bewust dat dit niet de enige manier is om uw woning of bedrijfspand te verwarmen? De technologie heeft de afgelopen jaren niet stilgestaan, ook niet op het gebied van warmtevoorzieningen. Tegenwoordig heeft u de mogelijkheid om uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren te verwarmen. Bij het kiezen van de juiste warmtevoorziening is het van groot belang dat u rekening houdt met de functie van de betreffende ruimte. Hierdoor kunt u een aangenaam binnenklimaat creëren. Termo Service informeert u graag over de mogelijkheden en alternatieven op het gebied van verwarming. Wij van Termo Service bieden de volgende diensten aan omtrent de verwarming van uw pand voor zowel bedrijven als particulieren:

Ketelvervanging

Het is van belang om uw CV ketel eens in de zoveel tijd te vervangen, hierdoor kunt u altijd genieten van een aangename temperatuur binnen uw bedrijfspand of woning. Daarnaast brengt het vervangen van uw CV-Ketel nog meer voordelen met zich mee. Zo kunt u met een nieuwe verwarmingsketel een hoop geld besparen op uw energieverbruik. Hierdoor is een nieuwe CV-Ketel een investering waarmee u op de lange termijn veel geld kunt besparen.

Radiatoren

Radiatoren zijn een onmisbaar onderdeel voor het verwarmen van uw bedrijfsruimte of huis. De meeste oudere radiatoren zijn te vinden onder ramen, deze zijn vaak niet erg mooi. Maar bent u zich er van bewust dat er tegenwoordig veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van radiatoren. Wij van Termo Service plaatsen radiatoren die niet alleen efficiënt zijn maar ook nog eens mooi en modern ogen.

Vloerverwarming

Uiteraard kunt u voor vloerverwarming ook bij ons terecht, dit is een handige manier om radiatoren te verbergen. Indien u hiervoor kiest dient uw vloerverwarming als hoofdverwarming. U kunt er ook voor kiezen om vloerverwarming te laten plaatsen in bepaalde ruimtes zoals het toilet of keuken, dit noemt men bijverwarming. Ten slotte kunt u ervoor kiezen om uw vloerverwarming te laten dienen als luxe extra verwarming, dit heet uitgebreide bijverwarming.

Thermostaten

Wij streven ernaar om onze klanten altijd de nieuwste technologieën te bieden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de “slimme” thermostaat van Nefit, de ModuLine. Deze thermostaat regelt de temperatuur aan de hand van de lucht binnen uw woning of bedrijfspand. Hierdoor kunt u niet alleen gecontroleerd stoken, maar ook zuiniger.

 

Verwarming