Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van uw badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet. U kunt deze werkzaamheden met een gerust hart overlaten aan de vakmensen van Termo Service.

Termo Service voor uw sanitair

Laat uw sanitair over aan specialisten. Termo Service is een installatiebedrijf waar u op kunt bouwen. Onze vakmensen weten precies wat de mogelijkheden zijn en kunnen u goed en duidelijk adviseren. Met onze hulp kunt u straks volop genieten van het beste sanitair in uw mooie badkamer. Kiest u voor Termo Service dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Service 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Kwaliteit en service op hoogstaand niveau
  • Betrouwbaar, flexibel en creatief
  • Voor particulieren, bedrijven en scholen

Service en onderhoud van uw sanitair

Op lang plezier te hebben van uw geïnstalleerde sanitair adviseren wij om met regelmaat onderhoud te laten uitvoeren. Tijdens dit onderhoud kijkt een specialist naar storingen en kleine defecten. Eventuele problemen zijn dan vroegtijdig verholpen en andere negatieve gevolgen zijn voorkomen. Zo behoudt u die goed werkende installatie en waarborgt u uw veiligheid. Bij Termo Service is het mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Dit houdt in dat voor een gestelde periode service en onderhoud geleverd wordt. Hierdoor is het onderhoud altijd geregeld.

Van sanitair tot verwarming

Termo Service biedt meer dan installatie van sanitair. Klop ook bij ons aan voor ketelvervanging, onderhoud en elektra. Wij kunnen u op diverse vlakken voorzien van goede service en installatie. Wilt u een nieuwe CV-ketel, vloerverwarming of een moderne kamerthermostaat? Termo Service regelt het voor u. En hier houden wij niet op, wij gaan verder. Zo kunt u ons ook inschakelen voor camera’s ter beveiliging van uw woning of bedrijf. Voor meer informatie over sanitair of over onze andere diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Sanitair