Elektra

Wanneer het aankomt op werkzaamheden met betrekking tot de elektriciteitsvoorziening in uw woning, dan is het van essentieel belang dat u hiervoor een specialist inschakelt. Termo Service in Eemnes is u graag van dienst!

Een degelijke elektriciteitsinstallatie in uw woning zorgt ervoor dat u altijd beschikt over elektriciteit op de plaatsen waar u het nodig heeft, iets dat in onze moderne maatschappij essentieel is. Bij ons bent u zeker van geclassificeerd personeel dat voor u aan de slag gaat. De werkzaamheden lopen uiteen van het plaatsen van de gehele elektriciteitsinstallatie bij nieuwbouw of verbouw, het onderhoud hiervan maar ook kleine aanpassingen bij renovatie behoren hiertoe.

Of het nu gaat om het installeren van een gehele elektriciteitsinstallatie in een nieuwbouwwoning, het aanpassen tijdens verbouwingen of renovaties, of het plegen van kleinschalig onderhoud, bij Termo Service bent u aan het juiste adres. Zowel zwakstroom-, sterkstroom- en krachtstroominstallaties zijn door ons vakkundig personeel te installeren. Weet u niet welke elektriciteitsbehoefte uw bedrijf of woning heeft dan kunt u contact opnemen met ons. Wij ontwerpen een op maat gemaakt plan waarin de juiste installaties voorgeschreven worden. De installatie wordt conform NEN-1010 Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties uitgevoerd, zo bent u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Elektra