Service en onderhoud

Wij gaan er allemaal vanuit dat onze installaties het altijd doen. U kunt te allen tijde gebruik maken van een warme douche en kunt de kachel altijd aanzetten. Maar ineens wordt de douche niet meer warm, warmt de kachel niet meer op en wordt het water uit de kraan niet meer warm. Uw CV-ketel heeft er de brui aan gegeven. Service en onderhoud aan uw CV-ketel en installaties is van essentieel belang om echte defecten te voorkomen. Termo Service komt bij u langs om service en onderhoud uit te voeren, zodat u te allen tijde warm water tot uw beschikking heeft.

Waarom service en onderhoud laten uitvoeren?

Service en onderhoud is noodzakelijk om uw CV-ketel in goede conditie te houden. Echter, er zitten nog meer voordelen aan het uitvoeren van service en onderhoud:

 • Voorkomen van storingen
  Oneffenheden worden tijdig ontdekt, zodat deze snel verholpen kunnen worden. Zo voorkom je verdere aftakeling en storingen. Bijkomend voordeel is het voorkomen van dure reparatiekosten.
 • Veiligheid
  Service en onderhoud laten uitvoeren verhoogt de brandveiligheid en verlaagt de kans op lekkage en koolmonoxide.
 • Langere levensduur
  De CV-ketel blijft langere tijd in goede conditie. De aanschaf van een nieuwe ketel wordt hiermee jaren uitgesteld.
 • Energiezuinig
  Door het uitvoeren van service en onderhoud blijft de CV-ketel langer energiezuinig. Dit kan wel oplopen tot een besparing van 10% op uw energierekening.

Service en onderhoud door Termo Service

Termo Service staat 24/7 voor u klaar. Heeft u een storing of wilt u onderhoud laten uitvoeren aan uw CV-ketel? Onze vakmensen zijn zeer flexibel en leveren de gewenste kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u een offerte laten opstellen? Geen probleem, wij staan u graag te woord en kunnen u voorzien van een vrijblijvende offerte.

Service en onderhoud

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan…

En laat u overtuigen van onze uitstekende service en hoge kwaliteit installaties. [contact-form-7 id="288" title="Offerte aanvragen"]...

Offerte aanvragen