CV ketels Laren: Termo Service uw specialist

Het is goed toeven in een goed verwarmde en gezellige huiskamer op een koude winteravond. Typisch Nederlands… en dan begeeft de CV ketel het opeens. Leiden in last en wat nu? Gelukkig staat Termo Service u met raad en daad bij en bieden wij u een pasklare oplossing. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om eventuele moeilijkheden op te lossen. Maar voorkomen is heel wat beter dan genezen. Wij zorgen voor gedegen onderhoud, vervangen slecht functionerende CV ketels en geven u vrijblijvend advies over de beste oplossingen om uw woning zo zuinig mogelijk te verwarmen.

Termo Service doet veel meer

Maar wij doen veel meer. U kunt ons bellen voor een grote verscheidenheid aan diensten. Lekkages, problemen met de elektriciteit, of met uw dak? Onze loodgieters, installateurs en medewerkers zijn goed geschoold en gediplomeerd en werken snel en schoon. Voor al uw problemen op woongebied in de omgeving van Laren kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Termo Service Laren?Nefit trendline

  • Kwaliteit en degelijke service
  • Betrouwbaar, flexibel en creatief
  • Voor particulieren, bedrijven en scholen
  • Aangesloten bij UNETO-VNI
  • Lekkages? Onderhoud nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar.
  • Tijdens kantooruren geen voorrijkosten

Wist u dat…

Wij hoofdzakelijk met nieuwe ketels werken; CV ketels van Nefit. Deze ketels zijn uiterst betrouwbaar en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. U krijgt nu tijdelijk een koolmonoxidemelder bij iedere nieuwe CV ketel.

Wij bij Termo Service voortdurend naar duurzame en groene oplossingen zoeken om het milieu zoveel mogelijk te beschermen? Zo leveren wij hoge kwaliteit zonnepanelen, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

U bij ons ook terecht kunt voor beveiligingssystemen?

Meer weten over Termo Service Laren?

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Op onze pagina offerte kunt u een aanvraag indienen met betrekking tot uw CV ketel. Voor al uw andere vragen verwijzen wij u naar onze contact pagina.