Loodgieter Blaricum

Als installatiebedrijf richten wij ons op duurzaamheid, aanleg en onderhoud van verwarmingen, sanitair, dak- en zinkwerk, elektra en beveiliging. In Blaricum en omstreken worden we dan ook vaak als loodgieter bestempeld. Niet zo gek – wij doen alles wat een loodgieter doet én meer. Met Nefit als hoofdleverancier, plaatsen we ook zeer betrouwbare cv-ketels door heel Nederland. Geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact op of vraag direct een offerte aan.

Loodgieter Blaricum

Belang van onderhoud cv-ketels

De cv-ketel is verantwoordelijk voor het warme water in uw huis. Dat water is op haar beurt weer verantwoordelijk voor de warmte die uw kachels uitstralen. Kortom, het falen van uw cv-ketel resulteert in een groot probleem. Het is daarom belangrijk om uw cv-ketel in Blaricum jaarlijks door een loodgieter te laten controleren. Deze controles zorgen voor:

    • Veiligheid. Voorkomen storingen. Oneffenheden ontdekken we namelijk op tijd, waardoor we ze snel kunnen verhelpen. Verdere aftakeling wordt zo voorkomen. Dat weer scheelt in de reparatiekosten.
    • Een falende cv-ketel -verhoogt de kans op brand, lekkages en het vrijkomen van koolstofmonoxide.
    • Langere levensduur. Onderhoud door een loodgieter in de buurt van Blaricum verlengt de levensduur van uw cv-ketel. U kunt de aanschaf van een nieuwe ketel met jaren uitstellen.
    • Energiezuinigheid. Wanneer een cv-ketel niet optimaal functioneert, kan het zijn dat hij tot wel 10% minder energiezuinig presteert.

Nefit Moduline Easy

Als loodgieter vlakbij Blaricum beschikken we ook over smart solutions. Niet alleen het grootste deel van onze cv-ketels zijn van Nefit, ook onze slimme thermostaat heeft dezelfde leverancier. De Nefit Moduline Easy bestuurt u via een app, heeft een uniek en stijlvol design, is zelflerend en is eenvoudig te installeren. Het belangrijkste van alles echter: hij is energiebesparend (een eco-monitor en inzicht in het gasgebruik maken dit mogelijk). Zonder abonnementskosten of contract is hij toepasbaar bij elke energiemaatschappij.

Waarom Termo Service als loodgieter bij Blaricum?

Wij zoeken naar creatieve en energievriendelijke oplossingen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met het oog op het milieu. Duurzaamheid is belangrijk voor Termo Service. Dit heeft er toe geleid dat wij ons ook zijn gaan toeleggen op het gebruik van zonne-energie. Wij adviseren u graag en vrijblijvend over de ongekende mogelijkheden van zuinig en verantwoord energieverbruik.

Als u op zoek bent naar een loodgieter in de buurt van Blaricum, kunt u erg goed bij ons terecht. We zijn niet alleen werkzaam voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Trots vertellen we altijd aangesloten te zijn bij de organisatie voor de installatiebranche: de UNETO-VNI. Die status handhaven we door een team samen te stellen, dat uit alleen vakbekwame werknemers bestaat. Het verlenen van service en het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten staan bovendien hoog in ons prioriteitenlijstje! Woont u in Blaricum en zoekt u een loodgieter? Neem gerust eens contact met ons op.