Beveiliging

Beveiliging is een belangrijk onderdeel. Staat u er wel eens bij stil hoe veilig uw woning eigenlijk is? En hoe zit het eigenlijk met uw bedrijf? U bent waarschijnlijk wel verzekerd tegen inbraak, brand en bliksemschade. Maar voorkomen verdient natuurlijk altijd de voorkeur!

Termo Service voor uw beveiliging

Door goede beveiliging wordt uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk voor inbraak en vandalisme. De aanwezigheid van goede beveiliging heeft namelijk ook een preventieve functie. Als het inbreken lastig is door bijvoorbeeld alarmsystemen of camera’s zal een inbreker ook minder snel proberen in te breken. Bij Termo Service raden wij aan uw woning of bedrijfspand altijd te voorzien van goede beveiliging om inbraak of vandalisme zo veel mogelijk te voorkomen. Termo Service staat voor u klaar omtrent beveiliging. Aarzel niet en schakel ons in. Kiest u voor Termo Service dan kunt u rekenen op het volgende:

  • Service 7 dagen per week, 24 uur per dag
  • Kwaliteit en service op hoogstaand niveau
  • Betrouwbaar, flexibel en creatief
  • Voor particulieren, bedrijven en scholen

Van beveiliging tot sanitair

Termo Service biedt meer dan beveiliging. Schakel ons ook in voor sanitair, ketelvervanging, onderhoud en elektra. Op verschillende vlakken kunnen wij u voorzien van goede service en installatie. Wilt u graag alarmsystemen, vloerverwarming of een nieuwe CV-ketel? Bij Termo Service regelen wij dit voor u.  Voor meer informatie over beveiliging of over onze andere diensten kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Beveiliging