Loodgieter Baarn

Op zoek naar een installateur of loodgieter in Baarn en omstreken? Dan bent u bij Termo Service aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van cv-ketels. Ook zijn wij bekend met alle loodgietersproblemen waar een ervaren loodgieter voor nodig is. Termo Service biedt totaaloplossingen voor alle woonwensen. Woont u in of rond Baarn? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze loodgieter. Termo Service helpt u graag verder.

Loodgieter Hilversum

Waarom Termo service?

We zijn op zoek naar creatieve en duurzame oplossingen om de beste milieuvriendelijke service te bieden. Duurzaamheid is belangrijk voor de dienstverlening van Termo Service. Dit heeft er ook toe geleid dat we ons zijn gaan focussen op het gebruik van zonne-energie. Wij geven u vrijblijvend advies over de mogelijkheden van zuinig en verantwoord energieverbruik.

Wat doet Termo Service?

Cv-ketels

Met de juiste cv-ketel kunt u veel geld besparen. Onze loodgieter bij Termo Service vervangt en repareert uw ketel in Baarn om zo een goed onderhoud te garanderen. Voor nieuwe ketels maken wij gebruik van een zeer betrouwbare Nefit-ketel. Ook plaatsen we een radiator met een mooie uitstraling. U kunt bij ons tevens een onderhoudscontract afsluiten.

Verwarming

Naast cv-ketels voor centrale verwarming zijn er inmiddels ook andere energievriendelijke opties voor het verwarmen van woningen en werkplekken op de markt. Zo adviseren wij u graag over de mogelijkheid om vloerverwarming, zonnecollectoren en zonneboilers toe te passen.

Leidingen

Een lekkage, verstopping, badkamerrenovatie of nieuwe toiletinstallatie? Wij realiseren dit graag voor u of verhelpen uw problemen. Onze loodgieters in Baarn werken schoon, snel en efficiënt aan uw leidingen en zijn uitgebreid gecertificeerd.

Dak- en zinkwerk

Dakslijtage en -schade is onvermijdelijk. Daarom is regelmatig onderhoud van het grootste belang. Immers, schade aan uw dak kan vervelende gevolgen hebben, zoals lekkages, schimmels en houtrot. Om uw dak goed en veilig te repareren, zijn experts nodig. Termo Service helpt u graag verder.

Complete elektrische uitrusting

Voor het veilig installeren of repareren van elektrische apparatuur is kennis nodig. Gaat het om nieuwbouw of slechts om een kleine aanpassing of verbouwing? Onze loodgieters bij Baarn zullen u hiermee helpen.

Contact Termo Service

Wilt u gebruik maken van een van de diensten die Termo Service aanbiedt? Of wilt u een afspraak maken met een ervaren loodgieter voor een onderhoudsbeurt in Baarn? Dan raden wij het aan om contact met ons op te nemen. Op onze offertepagina kunt u een aanvraag indienen met betrekking tot uw CV ketel. Voor al uw andere vragen verwijzen wij u door naar onze contactpagina.