Loodgieter Bussum

Bent u op zoek naar een installateur of loodgieter in Bussum en omstreken? Dan zit u goed bij Termo Service. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van cv-ketels. Ook zijn wij bekend met alle loodgietersproblemen waar een ervaren loodgieter voor nodig is. Onze specialisten zijn 24/7 bereikbaar. Termo Service biedt totaaloplossingen voor alle woonwensen. Woont u in of rond Bussum? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze loodgieter. Termo Service helpt u graag verder.

Loodgieter Blaricum

Wat doet Termo Service?

Termo Service biedt meer dan alleen een loodgieter in de buurt van Bussum. Wij leveren verschillende diensten. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen en repareren van cv-ketels en voeren de nodige onderhoudswerkzaamheden uit. Termo Service maakt gebruik van een betrouwbare Nefit cv-ketel. Naast cv-ketels zijn er andere energievriendelijke opties op de markt voor uw woning of werkplek. Zo adviseren wij u graag over de mogelijkheid om vloerverwarming, zonnecollectoren en zonneboilers toe te passen. Heeft u een loodgieter in Bussum nodig, dan komen wij voor deze klus naar u toe!

Waarom een loodgieter in Bussum inzetten?

De cv-ketel is verantwoordelijk voor het verwarmen van het water in uw woning. Dit water zorgt voor de warmte die vrijkomt uit de kachel. Dit betekent dat een cv-ketelstoring tot grote problemen kan leiden. Het is daarom belangrijk om een loodgieter jaarlijks uw ketel in Bussum te laten controleren. Deze controles garanderen het volgende:

  • Veiligheid: Het voorkomen van storingen. Oneffenheden ontdekken we namelijk op tijd, waardoor we ze snel kunnen verhelpen. Verdere aftakeling wordt zo voorkomen. Dat scheelt weer in de reparatiekosten. Ook voorkomt u hiermee een falende cv-ketel. Een niet-werkende cv-ketel verhoogt de kans op brand, lekkages en het vrijkomen van koolstofmonoxide. Hier beschermen wij u tegen.
  • Langere levensduur: Een loodgieter vragen om uw cv-ketel te controleren, verlengt de levensduur van de ketel. U kunt de aanschaf van een nieuwe cv-ketel jaren uitstellen.
  • Energie-efficiëntie: Als de cv-ketel niet optimaal functioneert, kan de energie-efficiëntie met wel 10% worden verlaagd.

Contact loodgieter Bussum

Wilt u gebruikmaken van een van de diensten van Termo Service? Of wilt u een afspraak maken met een ervaren loodgieter voor onderhoud in Bussum? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Voor meer informatie over cv-ketels kunt u contact met ons opnemen via onze offertepagina. Voor alle overige vragen kunt u gebruik maken van de contactpagina. Onze loodgieter in Bussum helpt u graag verder wanneer u storingen ervaart of onderhoud nodig heeft.