Loodgieter Eemnes

Iedere woning behoort te beschikken over een goede verwarmingsinstallatie, juiste sanitaire voorzieningen, werkende elektriciteit en een betrouwbaar dak. Dat probeert Termo Service dan ook te realiseren, al dan niet in stand te houden. We sturen onze beste loodgieters naar Eemnes en zorgen dat u en uw gezin zich geen zorgen hoeven te maken over technische problemen in uw huis.

Loodgieter Eemnes

Bedrijven

Termo Service is voor zowel particulieren als bedrijven actief. Dat betekent dat u ons kan inhuren voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand. Onze loodgieters komen graag langs in Eemnes.

Wat doen we precies?

Wij bieden verschillende diensten aan. Allereerst kunt u onze loodgieters in Eemnes inhuren om de verwarming in uw huis te verzorgen. We zijn gespecialiseerd in ketelvervanging, radiatoren, vloerverwarming en thermostaten. Bovendien regelen we ook de service en onderhoud. Dit is belangrijk voor de veiligheid, een langere levensduur, energiezuinigheid en het voorkomen van storingen (zeker als het om uw cv-ketel gaat):

  • Veiligheid. Voorkomen storingen. We ontdekken oneffenheden op tijd, waardoor we ze snel kunnen verhelpen. Omdat aftakeling op die manier wordt voorkomen, scheelt dit in de reparatiekosten op de lange termijn.
  • Een falende cv-ketel. Deze factor onderschat men vaak. Een falende cv-ketel verhoogt de kans op lekkages, het loskomen van koolstofmonoxide en het ontstaan van brand.
  • Langere levensduur. U kunt de aanschaf van een nieuwe ketel, door het laten uitvoeren van onderhoud, met jaren uitstellen.
  • Energiezuinigheid. Een falende cv-ketel leidt tot slot tot een niet optimale benutting van de energiezuinigheid. Deze kan namelijk tot wel 10% zakken.

Ervaart u problemen of heeft uw wensen met betrekking tot uw sanitair in Eemnes? De loodgieters die wij op pad sturen, helpen u er bij: van renovatie van uw badkamer tot het repareren en onderhouden van de waterleidingen. Daarnaast zijn onze loodgieters in Eemnes verantwoordelijk voor dak- en zinkwerk. Het verrichten van dit werk kan lekkages, schimmels en houtrot voorkomen. Tot slot verzorgen we ook elektriciteitsinstallatie en – onderhoud

Een extraatje

Naast de gebruikelijke taken van een loodgieter, levert Termo Service in Eemnes ook een beveiligingsdienst. Door camera’s op te hangen en alarmsystemen te installeren, wordt het minder aantrekkelijk om in te breken in uw bedrijfspand of woning.

Contact een loodgieter in Eemnes

Bent u op zoek naar een loodgieter in Eemnes? Dan heeft u twee keuzes. U kunt de offerte invullen, zodat we een inschatting kunnen maken van het kostenplaatje. Daarnaast kunt u ook direct contact met ons opnemen. Net zo makkelijk, niet? We sturen onze vakmannen graag langs.