Loodgieter Hilversum

Bent u op zoek naar een onderhoudsinstallateur of loodgieter in Hilversum en omgeving? Dan bent u bij Termo Service aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van CV ketels. Ook zijn wij bekend met alle sanitaire problemen waarbij een ervaren loodgieter aan te pas moet komen. Problemen komen nooit gelegen en zorgen altijd voor ongemak en overlast. Onze specialisten staan 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Termo Service biedt een totaaloplossing voor alle noden op woongebied. Bent u woonachtig in of rondom Hilversum? Dan kunt u altijd bij onze loodgieter terecht. Termo Service helpt u graag verder.

Loodgieter Hilversum

Loodgieter Hilversum: CV ketels en onderhoudsbeurten

Installatiebedrijf Termo Service is niet alleen uw loodgieter in Hilversum en omstreken. Maar wij staan ook altijd voor u klaar wat betreft het nodige onderhoudswerk. Of het nu gaat om installatie of renovatie van uw dakbedekking, het zink- of loodwerk, of het aanleggen van elektrische bedrading. U kunt altijd bij ons terecht. Wij werken zowel voor bedrijven als voor particulieren en zijn aangesloten bij de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche UNETO-VNI. Een loodgieter nodig voor uw CV-ketel of onderhoudswerk in Hilversum? De ervaren specialisten van Termo Service staan voor u klaar.

Wat doet Termo Service?

U kunt bij Termo Service voor meer dan alleen een loodgieter in Hilversum terecht. Wij bieden verschillende diensten aan. Zo zijn wij gespecialiseerd in het vervangen en repareren van een CV-ketel en verrichten wij het nodige onderhoud. Met een juiste CV-ketel bespaart u veel geld. Bij Termo Service werken wij met de uiterst betrouwbare ketels van Nefit. Daarnaast plaatsen wij ook radiatoren met een mooie uitstraling. Naast een CV-ketel zijn er ook andere energievriendelijke manieren op de markt om uw huis of werkruimte te verwachten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bijvoorbeeld vloerverwarming of over het gebruik van zonnepanelen of een zonneboiler. Indien u een loodgieter in Hilversum nodig hebt dan komen wij bij u langs voor de deze werkzaamheden. Wij behandelen lekkages en verstoppingen. Onze installateurs werken schoon, snel en efficiënt en zijn volledig gediplomeerd.

Contact loodgieter Hilversum

Wilt u gebruik maken van een van de diensten die Termo Service aanbiedt? Of wilt u een afspraak maken met een ervaren loodgieter voor een onderhoudsbeurt in Hilversum? Dan raden wij het aan om contact met ons op te nemen. Op onze offertepagina kunt u een aanvraag indienen met betrekking tot uw CV ketel. Voor al uw andere vragen verwijzen wij u door naar onze contactpagina.