Zonnepanelen Eemnes

Goed voor het milieu en winstgevend op de lange termijn. Groene energie door middel van zonnestraling is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook in Eemnes verschijnen meer en meer zonnepanelen, waardoor het voor ons een uitdaging wordt om de beste zonnepanelen te leveren.

Zonnepanelen Eemnes

Werkwijze

Wanneer u overweegt om zonnepanelen in Eemnes aan te schaffen, voorzien wij u graag van advies. Na het eerste contact komen wij daarom eerst langs voor een persoonlijk gesprek. Zo leren u en uw woonsituatie beter kennen. Dat zijn namelijk belangrijke factoren in de overwegingen die wij moeten maken. Wat is het budget, hoeveel zonnepanelen wilt u en waar kunnen wij ze het beste plaatsen? Het meeste rendement wordt immers gehaald als de zonnepanelen in Eemnes zo gepositioneerd zijn dat ze de meeste zon opvangen. Als de conditie en de stand van het dak in kaart zijn gebracht, beginnen wij met het ontwerp. We maken een plan op maat, speciaal voor uw dak of woning. Na akkoord worden ze zonnepanelen geproduceerd en geleverd bij u in Eemnes.

Werkwijze Termo Service

Zodra u Termo Service wilt inschakelen voor het installeren van zonnepanelen in Bussum, komen wij eerst bij u op locatie voor een persoonlijk gesprek. Ook uw dak zullen wij onderzoeken. Zo kunnen wij een plan op maat voor uw dak maken, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de zonnepanelen. Wanneer de conditie van het dak het toelaat om de zonnepanelen te plaatsen, kunnen wij werkelijke stappen zetten in de installatie.

Andere diensten

Naast het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Eemnes doet Tempo Service nog veel meer. We hebben onze diensten voor u op een rij gezet:

  • Verwarming. We verzorgen ketelvervanging, radiatoren, vloerverwaming en thermostaten.
  • Service & onderhoud. Normaliter functioneren onze installaties naar behoren. Mocht er toch wat aan de hand zijn, dan komen wij graag langs om het probleem te verhelpen of de staat van zijn te controleren.
  • Sanitair. Van de renovatie van uw badkamer of het plaatsen van een nieuw toilet, wij staan voor u klaar.
  • Nefit Moduline Easy. Dit is de slimste thermostaat op dit moment. Nu ook bij ons verkrijgbaar. Tevens zonder contract of abonnementsgeld toepasbaar bij elke energiemaatschappij.
  • Dank- en zinkwerk. Lekkage, schimmel en houtrot kunnen vervelende gevolgen hebben voor uw dak of woning. Wij zijn specialist op het gebied van onderhoud, reparatie en werkzaamheden als het dak- en zinkwerk betreft.
  • Elektra. Wij zorgen ervoor dat u altijd beschikt over elektriciteit op de plekken waar dat nodig is. Dat houdt dus ook in dat we volledige elektriciteitsinstallaties kunnen installeren.
  • Beveiliging. Om uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk voor inbraak te maken, verzorgen wij doormiddel van apparatuur de beste beveiliging.

Contact zonnepanelen Eemnes

Heeft u vragen over zonnepanelen in Eemnes of over onze andere diensten. Aarzel dat niet om contact met ons op te nemen. Bovendien kunt u ook altijd bij ons langskomen in Bussum. Ons team staat voor u klaar!