Termo Service Huizen:
Dé specialist voor CV ketels

Problemen in uw huis komen nooit gelegen. Een storing in uw CV ketel, een lekkage in de keuken of een probleem met het dak? De zorgen die dit soort dingen met zich meebrengt kunt u missen als kiespijn. Termo Service werkt in en rondom Huizen en lost al uw problemen op het woongebied vakkundig op. Onze medewerkers zijn volledig gediplomeerd, klantvriendelijk en werken vlot en schoon.

Wat kunt u van ons verwachten?

CV ketel Huizen

Termo Service plaatst, repareert en zorgt voor het onderhoud van uw CV ketel. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Wij werken uitsluitend met de beste producten op de markt, zoals bijvoorbeeld CV ketels van Nefit. Wij plaatsen ook radiatoren met een mooie uitstraling. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Vloerverwarming Huizen

Wat dacht u van vloerverwarming? Een nieuwe en uiterst efficiënte manier om uw woning, of een bepaald deel van uw woning, te verwarmen. Gaat het u om zonne-energie dan kunnen wij u adviseren over de beste mogelijkheden en een volledige installatie voor u verzorgen.

Loodgieterwerkzaamheden

Lekkages, verstoppingen en andere sanitaire problemen zorgen voor veel overlast. Onze loodgieters staan 24/7 voor u klaar. Maar we doen meer dan repareren. Wilt u misschien een tweede toilet, een extra kraantje in de schuur of moet de badkamer gerenoveerd worden? Wij doen het maar wat graag.

Dak- en zinkwerk

Onderhoud aan uw dak is van het grootste belang want met een goed dak behoudt uw huis zijn waarde en voorkomt u een grote hoeveelheid aan problemen. Het vakkundig repareren van daken vraagt echter om de nodige kennis en ervaring.
Bij Termo Service zijn wij u graag van dienst!

Volledige elektrische installatie

Ook voor het leggen of repareren van uw elektrische installatie kunt u bij ons terecht. Gaat het om nieuwbouw, of slechts om een kleine aanpassing of renovatie? Ons maakt het niet uit. Wij helpen u graag verder.

Waarom kiezen voor Termo Service Huizen?CV-optimalisatie

  • Kwaliteit en degelijke service
  • Betrouwbaar, flexibel en creatief
  • Voor particulieren, bedrijven en scholen
  • Aangesloten bij UNETO-VNI
  • Lekkages? Onderhoud nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar.
  • Tijdens kantooruren geen voorrijkosten

Wist u dat…

Wij in het geval dat u een nieuwe ketel wilt, hoofdzakelijk werken met CV ketels van Nefit? Deze ketels zijn uiterst betrouwbaar en de verhouding tussen prijs en kwaliteit is uitstekend. U krijgt nu tijdelijk een koolmonoxidemelder bij iedere nieuwe CV ketel.

Wij bij Termo Service voortdurend naar duurzame en groene oplossingen zoeken om het milieu zoveel mogelijk te beschermen? Zo leveren wij hoge kwaliteit zonnepanelen, zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Meer weten over Termo Service Huizen?

Wilt u meer weten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. Op onze offertepagina kunt u een aanvraag indienen met betrekking tot uw CV ketel. Voor al uw andere vragen verwijzen wij u naar onze contact pagina.