Loodgieter Kortenhoef

Als installatiebedrijf richten wij ons op duurzaamheid, service en onderhoud van verwarmingen, elektra, beveiliging en nog veel meer! In Kortenhoef en omgeving worden we dan ook vaak bestempeld als loodgieter. Niet heel verassend – wij doen alles wat een loodgieter doet én zelfs nog meer. Wij voeren deze werkzaamheden uit voor zowel particulieren als bedrijven. Dat betekent dat u ons kunt inhuren voor uw woning, maar ook voor uw bedrijfspand. Onze loodgieter komt graag bij u langs in Kortenhoef! Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact op met onze experts of vraag direct een offerte aan.

Loodgieter Kortenhoef

Waarom een loodgieter inzetten in Kortenhoef?

In uw woning of bedrijfspand kunnen er problemen ontstaan met de cv-ketel. De cv-ketel is verantwoordelijk voor het warme water in uw huis. Dit water is belangrijk voor de warmte die uw kachels uitstralen. Kortom, schade of een slecht onderhouden cv-ketel resulteert in een aanzienlijk probleem. Het is belangrijk om uw cv-ketel in Kortenhoef jaarlijks door een loodgieter te laten controleren. Deze controles garanderen het volgende:

  • Langere levensduur. Onderhoud van uw cv-ketel in Kortenhoef door een loodgieter verlengt de levensduur van uw cv-ketel. Zo kunt u de aankoop van een nieuwe cv-ketel met jaren uitstellen.
  • Geen falende cv-ketel. Service en onderhoud aan uw cv-ketel verkleinen de kans op brand, lekkages en het vrijkomen van koolstofmonoxide. Hier beschermen wij u tegen!
  • Energiezuinigheid. Wanneer een cv-ketel niet optimaal functioneert kan dat zorgen voor een energierekening die 10% hoger uit kan vallen. Wij zorgen dat uw cv-ketel langer energiezuinig blijft.

Termo Service zorgt voor veiligheid

Naast het aanbieden van de gebruikelijke taken van een loodgieter in omgeving Kortenhoef, leveren wij ook een beveiligingsdienst. Door een goede beveiliging wordt uw woning of bedrijf minder aantrekkelijk voor inbraak of vandalisme. De aanwezigheid van een goede beveiligingscamera heeft namelijk ook een preventieve functie. Twijfelt u over het installeren van camera’s bij uw woning of bedrijfspand? Geen zorgen, onze specialisten komen persoonlijk bij u langs en geven u graag advies over de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfspand.

Contact Termo Service

Wilt u gebruikmaken van een van onze diensten? Of wilt u graag een afspraak maken met een ervaren loodgieter voor onderhoud in Kortenhoef? Neemt u dan gerust contact met ons op. Voor meer informatie over het kostenplaatje voor het onderhoud van uw cv-ketel, kunt u geheel vrijblijvend uw aanvraag indienen op onze offertepagina. Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk bekijken en nemen zo snel mogelijk contact met u op.