Loodgieter Laren

Bent u op zoek naar een installateur of loodgieter in Laren? Dan bent u bij Termo Service aan het juiste adres. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Eemnes. Vanuit hier pakken we voornamelijk klussen in Utrecht en Noord-Holland aan. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van cv-ketels. Hiernaast pakken onze loodgieters in Laren klussen aan op het gebied van sanitair, elektra en dak en zinkwerk. Termo Service biedt totaaloplossingen voor al uw woonwensen. Woont u in of rond Laren? Dan komt een van onze loodgieters graag bij u langs om uw problemen op te lossen.

Loodgieter In Laren

Waarom Termo Service?

U zult versteld staan van de goede service en hoge kwaliteit die Termo Service biedt. Daarbij proberen onze loodgieters in Laren altijd met creatieve oplossingen voor uw problemen te komen. We hechten heel veel waarde aan duurzaamheid. Onze specialisten zijn constant op zoek naar duurzame oplossingen, we doen dit bijvoorbeeld door te focussen op zonne-energie. Zo bieden we zonnepanelen en een zonneboiler aan. Termo Service is 24/7 bereikbaar. U kunt ons dus ook ’s nachts of in het weekend bereiken. We bieden service aan particulieren, bedrijven en scholen.

Wat kunnen onze loodgieters in Laren voor u betekenen? 

Woont u in Laren en bent u op zoek naar een loodgieter? Dan helpt Termo Service u graag verder. Onze loodgieters in en rond Laren zijn gespecialiseerd in de volgende diensten:

  • Cv-ketel

Een goede cv-ketel kan u veel geld besparen. Termo Service onderhoudt, repareert en vervangt cv-ketels. Voor nieuwe ketels werken wij met betrouwbare ketels van Nefit. Hiernaast plaatsen wij radiotoren met een mooie uitstraling. U kunt een onderhoudscontact bij ons afsluiten.

  • Verwarming

Naast de cv-ketel zijn er inmiddels ook andere energievriendelijke manieren om ruimtes te verwarmen. Denk hierbij aan vloerverwarming of het gebruik van zonnepanalen of een zonneboiler. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

  • Dak- en zinkwerk

Slijtage of beschadiging aan uw dakwerk zijn soms niet te voorkomen. Om deze reden is regelmatig onderhoud van belang. Onze loodgieters in Laren helpen u hier graag bij.

  • Sanitair

Onze loodgieters in Laren helpen u graag met verstoppingen, het plaatsen van een nieuw toilet of een nieuwe kraan of het renoveren van uw badkamer

  • Elektra

Termo Service kan u helpen met het repareren of aanleggen van elektrische installaties. Of het nou om nieuwbouw of slechts kleine aanpassingen gaat, wij helpen u graag verder. 

  • Beveiliging

Termo Service biedt ook beveiliging voor uw huis. Door goede beveiliging wordt uw huis minder aantrekkelijk voor inbraak en vandalisme. Wij helpen u graag uw huis te beveiligen door gebruik van camera’s en alarmsystemen.

Contact loodgieter in Laren

Bent u op zoek naar een loodgieter in de omgeving van Laren? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Termo Service helpt u graag verder.